Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne Arnst.  Vanaf 1999 heb ik in deeltijd Psychologie gestudeerd in Leiden. Deze studie heeft me veel gebracht. En ik zag ook de beperkingen van deze wetenschap voor mijn manier werken.

Ik wilde meer, meer handvatten om zelf verder te komen en vooral om anderen verder te helpen. Omdat ik mij vooral wil richten op wat mensen wel kunnen, schoot de studie Psychologie daarin voor mij tekort.

In 2010 heb ik een Practitioner NLP (neurolinguïstisch programmeren) gedaan, gevolgd door de Master in 2011.
NLP is voor mij vooral: wat werkt wel.
Tijdens mijn NLP trainingen kwam ik in aanraking met systemisch werken (familieopstellingen).

Deze manier van werken raakte mij en ik ben daarmee verder gegaan. Inmiddels heb ik de basis- en vervolgopleiding systemisch werken afgerond.
Het systemische werken heeft mijn mogelijkheden als coach, trainer en adviseur vele malen vergroot. Het laat zien wat je versterkt en wat niet. Het maakt duidelijk wat van jou is en wat van de ander.

Systemisch werken past bovendien goed bij mij, bij wie ik ben, bij mijn manier van werken, bij mijn (hoog) gevoeligheid en bij mijn spirituele kant. Wil je meer weten over systemisch werken? Download dan mijn folder of neem contact met me op.

Naast systemisch werken, NLP en mijn (levens)ervaring maak ik in de coaching gebruik van technieken uit de kinesiologie (Touch for Health).

Agenda

Contactgegevens

Yvonne Arnst
Hoofdstraat 97
9686 VG Beerta
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL.1201.81.198.B.02.

© 2018 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media