Halfedelstenen, etherische oliën en meer….

In mijn praktijk werk ik met verschillende methoden en middelen of materialen. Als Touch for Health therapeut test ik bijvoorbeeld of iemand een bepaalde etherische olie of bloesemremedie kan gebruiken ter ondersteuning van een ontwikkelingsproces of bij fysieke ongemakken of klachten. Daarnaast werk ik met halfedelstenen.

Van al deze zaken werd mij vaak gevraagd of ik ze ook verkoop. Deze vragen en mijn passie voor de stenen, remedies en oliën hebben ertoe geleid dat er nu ook een webshop is, waar je halfedelstenen en oliën kunt bestellen. Van de oliën is slechts een beperkte selectie opgenomen in de webshop. Wil je meer weten, dan kunnen we het beste een afspraak maken. Neem dan contact met me op.

Halfedelstenen
In de webshop vind je korte beschrijvingen van de stenen en hun energetische werking.
Daar staan ook de prijzen en de voorraad.
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW,  exclusief verzendkosten.
De geleverde stenen kunnen overigens altijd afwijken in maat, formaat en kleur.
De levertijd is 3 werkdagen voor de halfedelstenen.

Etherische oliën
De etherische oliën waar ik mee werk en die je direct bij mij kunt bestellen zijn van het merk doTerra.
Voor de etherische oliën varieert de levertijd, afhankelijk van wat voorradig en hoe snel de leverancier kan leveren.
Voor grotere aankopen, vaak al vanaf 3 oliën, kan het verstandig zijn om zelf via mij een een kortingsaccount te openen. Afhankelijk van je wensen kan dat voordelig zijn.
Heb je een vraag over gezondheid en olie? Wil je olie bestellen? Of wil je een account aanmaken, waarmee je 25% korting krijgt op de oliën? Neem dan contact met me op door het online formulier in te vullen. Wil je eerst meer weten over wat de oliën voor jou, jouw gezin en/of je huisdieren kunnen doen, kom dan eens naar een workshop. Dan kun je geheel vrijblijvend eerst kennis maken met de oliën. De geplande workshops staan in de agenda.
Ik kan ook bij jou thuis komen om het met jou en je vrienden of familie te delen. En uiteraard ben je ook altijd (op afspraak) welkom in de praktijk om daar, samen met mij, te kijken wat bij jou past.
Bel of mail me gerust!

Contactgegevens

Yvonne Arnst
Hoofdstraat 97
9686 VG Beerta
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL.1201.81.198.B.02.

© 2018 - Yvonne Arnst

Volg mij op Social Media