Voeding en de invloed op lichaam en geest!

Sinds een paar weken heb ik de koolhydraten zo goed als geheel van mijn menu geschrapt. Geen suiker, geen pasta, geen brood, geen rijst, afijn, jullie kennen het wel. Even omschakelen, maar dan…..
Dan slaat de verbazing weer toe over een aantal dingen. Allereerst waar allemaal suiker in wordt gestopt. En de hoeveelheden! Zelfs in vleeswaren en in zakjes rauwkost! Te zot woorden, dus: lekker weer alles vers maken.

Al gebruik ik normaal ook bijna geen suiker, die toegevoegde suiker heb ik dus ook uit het menu geschrapt. Gevolg: na een paar dagen veel minder pijn in mijn gewrichten, pezen en spieren! Echt verbazingwekkend. Ik heb nog wel last, vooral van linker heup, linker knie en achillespezen, maar ik sta ’s morgens bijna soepel op uit mijn bed!

En ook, na een dag of twee: moe en hoofdpijn! Ja, hoofdpijn! Beide afkickverschijnsel van suiker hoor ik dan. Toch doorgezet en nu, na bijna twee weken voel ik me niet meer moe, sterker nog: ik heb meer energie. Ik heb geen hoofdpijn, geen honger en beweeg een heel stuk soepeler. Hoe fijn is dat!

Ik kan het iedereen aanraden. Al is het maar voor een paar weken. Probeer het eens. Daarna kun je wel weer wat koolhydraten gaan toevoegen aan je menu. Misschien goed om dan eens te kijken welke granen bijvoorbeeld het minst schadelijk zijn voor jouw systeem! Wil je dat weten? Kom dan eens langs, dan doen we een voedingstest en kijken we samen waar jouw lichaam energie van krijgt!

Contactgegevens

 

Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

 

Volg mij op Social Media