De steen van vertrouwen

Twee weken geleden ging ik naar één van mijn favoriete winkels in Groningen. Ik wilde graag een boeddha kopen, een boeddha waarbij ik iets in de hand kan leggen.
Direct nadat ik de winkel binnenkom “roept” een steen naar me van tussen de tientallen bakken en manden met stenen en steentjes. Enigszins verbaasd denk ik: ik kom niet voor een steen, ik kom voor een boeddha.
Ik loop toch naar het kleine, roze steentje en loop ermee naar de balie en vraag: wat is het voor een steen, ik ken hem niet!
De ene verkoper zegt: “Dat kun je beter aan hem vragen!” en wijst naar zijn collega. “Ik moest de stenen van hem inkopen. Hij zei dat ze hier nodig waren!”
Deze tweede verkoper pakt een kaartje, leest voor wat er op staat.
Bam! Ja, hoor! Dank je wel! Duidelijk, leg maar bij de kassa!
Ik ga verder en zoek en vind ook mijn boeddha.
Thuis gekomen krijgt deze een mooie plek met in haar hand het kleine, roze steentje.

Begin deze week ging ik naar mijn vriendin in Sint Nicolaasga. We spraken over mijn proces, hoe ver ik al ben gekomen en wat er nog nodig is voor een volgende stap. We testen het uit: “wat heeft Yvonne nu nog nodig”, vraagt mijn vriendin. Zij werkt, net als ik met Touch for Health en mijn eigen wijsheid geeft al snel een paar kleine dingen aan die ik zelf zou kunnen doen en die me kunnen ondersteunen, waaronder een steen. Ze houdt haar hand bij een stapel, bruine, kartonnen dozen en test. Bij de derde doos geeft mijn eigen wijsheid aan dat dat ‘m is. Dat is de doos waar “mijn steen” in zit. Ze opent de doos en mijn oog valt direct op één van de zakken, tussen alle anderen zakken. Een zak met kleine, roze steentjes.

Op dat moment weet ik bijna zeker (alleen mijn hoofd twijfelt nog) dat het dezelfde steen is als de week daarvoor in de winkel. En mijn hoofd weet op dat moment ook even niet meer waar die steen ook al weer voor stond, waar deze me bij kon steunen. En ik heb zo’n vermoeden!
Thuis gekomen blijkt dat vermoeden te kloppen. Sinds enkele dagen draag ik deze steen de hele dag bij me. En sinds enkele dagen droom ik weer de dromen over vertrouwen en ze zijn aan het veranderen!

Mangaancalciet
Deze calciet werkt sterk op het hartchakra. De zachte maar krachtige energie vermindert verdriet en angsten uit het verleden. Bevordert vergeving en onvoorwaardelijke liefde. De steen stimuleert het gevoel van blijdschap en tevreden zijn met jezelf.
Mangaancalciet is goed voor de botten, gewrichten, nieren, hart en baarmoeder.

Contactgegevens

 

Yvonne Arnst
Boerhoornstraat 43
7846 AA Noord-Sleen
telefoonnummer 06 48 76 50 84

Kamer van Koophandel nummer 67233112
BTW nummer is NL001524622B95

© 2024 - Yvonne Arnst

 

Volg mij op Social Media